Vertrektijden Alicante

Met ruim 9 miljoen bezoekers in 2010 is vliegveld Alicante een van de drukste luchthavens in Spanje. Elke dag vertrekken er honderden vliegtuigen vanuit dit vliegveld. De grootste vliegmaatschappijen van de wereld landen hier dagelijks en daardoor kan het vrij druk worden op deze luchthaven. Om die reden is het dan ook belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de vertrektijden Alicante. Hieronder lees je een aantal aanbevelingen wat betreft de vertrektijden Alicante. Op deze manier kom je niet voor boze verrassingen te staan.

 

Wees goed op de hoogte van wanneer jouw vliegtuig vertrekt

Vertrektijden Alicante zijn meestal correct, maar soms is het door onvoorspelbare gebeurtenissen toch het geval dat een vliegtuig later of helemaal niet vertrekt. Denk hierbij aan een kapotte motor of een pilot die ziek geworden is op het laatste moment. Juist op dit soort momenten is het dan belangrijk om de vertrektijden Alicante goed te checken zodat je niet voor niets op het vliegveld staat. Voor het geval dat er al iemand op je wacht bij jouw eindbestemming, is het dan ook handig om ze te laten weten dat jouw aankomsttijd hierdoor gaat veranderen.

 

Controleer jouw vluchtstatus

Voordat jij vanuit jouw locatie vertrekt in richting luchthaven, is het verstandig om de vertrektijden Alicante alvast te checken. Dit kun je doen door naar de website van Alicante Airport te gaan en op ‘Vertrektijden’ te drukken. In de lijst zoek je eerst het tijdstip op waarop je zou moeten vertrekken. Vervolgens check je of de stad van jouw eindbestemming ernaast staat. Helemaal rechts in de lijst zie je de status van jouw vlucht. Als jouw vlucht op tijd is en er geen bijzonderheden zijn, staat er ‘Scheduled’’. Mocht jouw vlucht vertraagd zijn, staat er ‘Delayed’ bij.